Metode de promovare online de NOTA 10+

Cream strategii si campanie de promovare online care sa le permita clientilor nostri sa isi atinga obiectivele de afaceri. Scopul nostru este doar unul, sa stimulam cresterea reala a veniturilor prin mai multe conversii si cresterea vanzarilor.

Faceți publicitate eficientă!

Site-ul dvs. web spune povestea companiei dvs.?

Siguranta brandului

Pentru a oferi cea mai buna experienta a utilizatorului toate reclamele sunt monitorizate cu algoritmi de invatare automata si verificate manual pentru a asigura 100% siguranta brandului.

Sistem antifrauda

Solutia noastra te va scapa de situatiile neplacute si va intrerupe automat orice bot sau activitate suspecta, oferind doar utilizatori reali si audienta live pentru campaniile dvs.

CTR ridicat

Strategiile noastre de promovare iti vor potrivi cele mai bune oferte cu un public relevant. Te vom ajuta sa sporesti eficienta campaniilor publicitare, astfel incat sa obti cele mai bune rezultate.

Anunturi personalizabile

Obtineti si mai multe oportunitati de publicitate cu formatele de anunturi RedUnit, personalizabile si cu diferite linkuri de destinatie. Rulati un test A / B din mers si vedeti singur eficienta!

Promovare Google Ads

Obtineti rezultatele care conteaza.

Cu ajutorul anunturilor inteligente si usor de folosit, va puteti adresa mai multor clienti relevanti, in limitele bugetului stabilit de dvs. In fiecare zi au loc miliarde de cautari pe Google. Cu Google Search Ads, va puteti promova brandul si serviciile direct catre publicul dvs. selectand cuvintele cheie pe care  clientii dvs. le cauta. Anunturile dvs. afisate in reteaua de cautare se afiseaza numai persoanelor care intentioneaza sa cumpere. Va cream anunturile in cateva ore, dvs setati un buget si incepeti sa livrati anunturile imediat, catre cat mai multe oportunitati.

Promovare pe Facebook

Atinge-ti obiectivele afacerii rapid si sigur.

Nu exista doua afaceri identice. Tocmai de aceea, Facebook are rolul de a te ajuta sa indeplinesti obiectivele specifice ale afacerii tale. Publicitatea pe Facebook este o modalitate importanta de a va conecta cu publicul dvs. pe cea mai mare retea sociala din lume. Peste 2,5 miliarde de oameni folosesc lunar Facebook pentru a tine legatura cu prietenii si cu familia si pentru a descoperi lucrurile care conteaza. Livreaza reclamele tale catre audienta dorita, transforma-i in clienti si stabileste relatii durabile cu ei.

Promovare pe Instagram

Oamenii folosesc Instagram pentru a gasi surse de inspiratie si pentru a descoperi lucruri care ii intereseaza, iar aici includem si continutul publicat afaceri. Cand vine vorba de marketingul pe retelele sociale, o platforma de care trebuie sa profitati este Instagram.

Cu peste un miliard de utilizatori lunari, Instagram este una dintre cele mai mari platforme de socializare din lume. Numarul de utilizatori pe care Instagram i-a castigat este, de asemenea, demn de remarcat datorita numarului de utilizatori tineri comparativ cu audienta prezenta pe celelalte retele populare de social media.

Instagram reprezinta o experienta cu un puternic caracter vizual si in acest fel te va ajuta sa iti cresti vizibilitatea, sa iti extinzi baza de clienti si sa impartasesti povestea ta unei audiente extrem de implicate. 

Buzz!!!

Crește-ți afacerea cu
promovarea online!

Transformă-ți afacerea într-un succes online cu ajutorul nostru! Specialiștii noștri în promovare online te pot ajuta să-ți atingi obiectivele și să crești afacerea ta online. Contactează-ne acum pentru o ofertă personalizată și începe-ți călătoria spre succesul online!
TOP