Mentenanta site web

Protejeaza-ti afacerea si asigura-le clientilor tai securitatea si confidentialitatea de care au nevoie. RedUnit iti va pune la dispozitie tool-urile profesionale care vor raporta toate problemele tehnice si care iti vor proteja datele in caz de dezastru.

Alege cel mai bun serviciu de mentenanta site web!

Cu o rata de retentie a clientilor de peste 90%, RedUnit este alegerea de incredere pentru companiile care au nevoie de mentenanta pentru un site web. Experienta noastra de peste zeci ani, strategiile personalizate si angajamentul de neegalat fata de clientii nostri ne deosebesc de alte companii de mentenanta site web din industrie.

Optimizare viteza de incarcare

O încărcare rapidă a paginilor oferă o experiență plăcută utilizatorilor, ceea ce duce la o scădere a ratei de respingere și la o creștere a angajamentului vizitatorilor. Prin îmbunătățirea vitezei, site-ul tău obține un avantaj competitiv, fiind apreciat de motoarele de căutare, ceea ce poate contribui la creșterea poziției în rezultatele de căutare

Actualizari permanente

Cu actualizări constante, site-ul tău va funcționa cu eficiență și fără întreruperi. Actualizările periodice asigură o funcționare fluentă, fără blocări sau erori nedorite. În plus, un site actualizat aduce funcționalități noi și îmbunătățite, permițându-ți să rămâi în pas cu evoluția cerințelor utilizatorilor și ale mediului online. Prin actualizări constante se va asigura un site performant, sigur și plin de inovații pentru afacerea ta!

Securitate sporita

Investind în servicii de întreținere a site-urilor web, adoptați o abordare proactivă pentru protejarea companiei și clienților. Wordfence oferă un firewall și un scanner malware construite pentru a asigura protecție constantă platformei. Cu cele mai noi reguli firewall, semnături malware și adrese IP rău intenționate, site-ul dumneavoastră este menținut în siguranță. Cu caracteristici suplimentare incluse, Wordfence reprezintă cea mai cuprinzătoare opțiune de securitate disponibilă.

In baza acestui abonament iti vom asigura urmatoarele servicii:

• Actualizam plugin-urile si patch-urile de securitate;
• Optimizam viteza de incarcare a site-ului;
• Oferim solutie de backup in caz de dezastru;
• Securizam conexiunea dintre server si client;
• Intermediem discutiile tehnice;
• Oferim consultanta profesionala permanenta si proactiva;
• Raportam eventualele vulnerabilitati si iti oferim solutii pentru a le remedia;
• Monitorizam site-ul 24/7 si iti oferim suport in caz de incident.

brainstorming business vision teamwork casual concept mentenanta site web
rocket 1 mentenanta site web
Mentenanta site web

Star

25 EURO

plata lunara

vip person mentenanta site web
Mentenanta site web

DoReMi

35 EURO

plata lunara

link mentenanta site web
Mentenanta site web

Full

45 EURO

plata lunara

Dezvoltă-ți afacerea cu soluțiile noastre digitale!

Depășim constant așteptările clienților noștri prin furnizarea de soluții digitale de înaltă calitate. Contactează-ne pentru a începe!