Mentenanta magazin online

Concetreaza-te pe afacerea ta, noi te vom ajuta cu mentenanta magazinului online. Iti
vom asigura protectia si optimizarea scripturilor, astfel incat sa beneficiezi de performanta maxima. Afacerea ta este in siguranta prin intermediul solutiilor profesioanle pe care le utilizam.

Alege cel mai bun serviciu de mentenanta magazin online!

Cu o rată de retentie a clienților de peste 90%, RedUnit este alegerea de încredere pentru companiile care au nevoie de mentenanta pentru un magazin online. Experiența noastră de peste zeci de ani, strategiile personalizate și angajamentul de neegalat față de clienții noștri ne deosebesc de alte companii de mentenanta magazin online din industrie.

Optimizare viteza de incarcare

O încărcare rapidă a paginilor oferă o experiență plăcută utilizatorilor, ceea ce duce la o scădere a ratei de respingere și la o creștere a angajamentului vizitatorilor. Prin îmbunătățirea vitezei, site-ul tău obține un avantaj competitiv, fiind apreciat de motoarele de căutare, ceea ce poate contribui la creșterea poziției în rezultatele de căutare

Actualizari permanente

Cu actualizări constante, site-ul tău va funcționa cu eficiență și fără întreruperi. Actualizările periodice asigură o funcționare fluentă, fără blocări sau erori nedorite. În plus, un site actualizat aduce funcționalități noi și îmbunătățite, permițându-ți să rămâi în pas cu evoluția cerințelor utilizatorilor și ale mediului online. Prin actualizări constante se va asigura un site performant, sigur și plin de inovații pentru afacerea ta!

Securitate sporita

Investind în servicii de întreținere a site-urilor web, adoptați o abordare proactivă pentru protejarea companiei și clienților. Wordfence oferă un firewall și un scanner malware construite pentru a asigura protecție constantă platformei. Cu cele mai noi reguli firewall, semnături malware și adrese IP rău intenționate, site-ul dumneavoastră este menținut în siguranță. Cu caracteristici suplimentare incluse, Wordfence reprezintă cea mai cuprinzătoare opțiune de securitate disponibilă.

In baza abonamentului de mentenanță magazin online iti vom asigura urmatoarele servicii:

• Actualizam plugin-urile si patch-urile de securitate;
• Optimizam viteza de incarcare a magazinului;
• Oferim solutie de backup in caz de dezastru;
• Securizam conexiunea dintre server si client;
• Intermediem discutiile tehnice;
• Oferim consultanta profesionala permanenta si proactiva;
• Raportam eventualele vulnerabilitati si iti oferim solutii pentru a le remedia;
• Monitorizam magazinul 24/7 si iti oferim suport in caz de incident.

brainstorming business vision teamwork casual concept mentenanță magazin online
rocket 1 mentenanță magazin online
Mentenanta magazin online

Woocommerce

30 EURO

plata lunara

vip person mentenanță magazin online
Mentenanta magazin online

OpenCart

200 EURO

plata lunara

link mentenanță magazin online
Mentenanta magazin online

PrestaShop

250 EURO

plata lunara

Dezvoltă-ți afacerea cu soluțiile noastre digitale!

Depășim constant așteptările clienților noștri prin furnizarea de soluții digitale de înaltă calitate. Contactează-ne pentru a începe!