Creare site web de prezentare

Echipa noastră de design web transformă ideile tale într-o experiență digitală complet funcțională și atractivă din punct de vedere vizual. Creăm site-uri web care diferențiază brandul tău de cele ale concurenților, asigurându-ne că atragem atenția publicului tău.

Un design web care spune povestea brandului tău.

Înțelegem mai întâi obiectivele afacerii tale, publicul țintă și concurența. Acest lucru ne permite să creăm o strategie de design care nu numai că te diferențiază de concurenți, dar și conduce la rezultate de business. Echipa noastră de design este adeptă la utilizarea celor mai recente tehnologii și tendințe de design web pentru a ne asigura că site-ul tău nu este doar un placeholder digital, ci un instrument puternic pentru afacerea ta.

Prețuri competitive

Atunci când alegeți serviciile noastre datorită calității lor ridicate și prețurilor rezonabile, obțineți un randament excepțional pentru banii investiți.

Calitate garantată

Calitatea nu este doar o frază de marketing pentru noi. Este o parte esențială a fluxului nostru de lucru, care asigură că toate produsele noastre livrabile sunt de cea mai înaltă calitate.

morpho creare site web
logo il calcio creare site web
sorry mom romania logo white creare site web
logo blanc negru 1 1 creare site web
Clinica dr firica creare site web
logo garduri electrice creare site web

Caracteristici ale serviciilor de creare site web

Indiferent dacă ai nevoie de un site web simplu pentru a-ți stabili prezența online sau de o platformă mai complexă, suntem aici pentru tine. Nu creăm doar site-uri web, noi construim experiențe digitale care angajează, inspiră și convertesc.

responsive creare site web

Design Responsive

Ne asigurăm că site-ul tău funcționează perfect pe toate dispozitivele și este ușor de citit pe toate dimensiunile de ecrane.

optimization creare site web

Optimizare SEO

Optimizăm site-urile web pentru motoarele de căutare, astfel încât să poți fi găsit mai ușor și să obții mai multe vânzări.

web page creare site web

Timp de încărcare rapid

Proiectele noastre respectă cele mai bune practici care asigură timp de încărcare super rapid, îmbunătățind experiența utilizatorului și SEO.

cyber security creare site web

Măsuri de securitate PRO+

Priorizăm securitatea site-ului dumneavoastră prin certificare SSL, practici de codare sigură și actualizări de securitate regulate.

brainstorming business vision teamwork casual concept creare site web
mixed races of game creators testing the interface of videogame creare site web

Partenerul tău în succesul digital.

Serviciile noastre sunt concepute pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de afaceri. Utilizăm cele mai recente tehnologii pentru a vă eficientiza procesele și operațiunile, astfel încât să puteți economisi timp și bani.

Plan de prețuri

Credem în transparență totală în ceea ce privește prețurile noastre. Descoperiți structurile noastre de prețuri competitive care vă asigură că investiția dvs. va aduce beneficii semnificative.

rocket 1 creare site web
Pachet GO

Ideal for startups

375 EURO

plată unică ( fără TVA )

vip person creare site web
Pachet MAX

Great for growing businesses

650 EURO

plată unică ( fără TVA )

link creare site web
Pachet PRO

Best for large businesses

1200 EURO

plată unică ( fără TVA )

Întrebări frecvente

Ne bucurăm să vă răspundem la orice întrebare pe care o aveți despre serviciile noastre de web design. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați utilizând formularul de contact sau să ne apelați telefonic.

Ce include serviciul dvs. de web design?

Serviciul nostru de web design este cuprinzător și include planificarea, proiectarea, crearea și mentenanța site-ului dvs. web. Pentru mai multe informații despre planurile noastre tarifare, vă rugăm să consultați secțiunea planuri tarifare.

Puteți sa îmi faceți un re-design pentru site-ul web existent?

Da, putem. Oferim servicii de redesign al site-urilor web pentru a moderniza și îmbunătăți site-urile web existente, îmbunătățind aspectul estetic, funcționalitatea și experiența generală a utilizatorului.

Cât timp durează să se proiecteze un site web?

Durata de proiectare a unui site web variază în funcție de complexitatea proiectului și de cerințele specifice ale clientului. Cu toate acestea, ne străduim întotdeauna să livrăm în termenele stabilite de comun acord.

Site-ul meu va fi optimizat pentru mobil?

Da. Toate site-urile web pe care le proiectăm sunt responsive, adică se adaptează automat la dimensiunea ecranului dispozitivului pe care sunt vizualizate, fie că este vorba de un desktop, laptop, tabletă sau smartphone.

Oferiți design de site web personalizat?

Absolut! Ne mândrim cu crearea de site-uri web personalizate care sunt adaptate în mod unic nevoilor și preferințelor specifice ale fiecărui client. Lucrăm îndeaproape cu dvs. pentru a înțelege viziunea dvs. și a o traduce într-un site web convingător și eficient.

Pot să actualizez singur site-ul web după ce va fi construit?

Da. Construim site-uri web pe sisteme de management al conținutului (CMS) care vă permit să actualizați conținutul pe cont propriu. De asemenea, putem sa va oferim training și suport pentru a vă ajuta să gestionați singur site-ul.

Dezvoltă-ți afacerea cu soluțiile noastre digitale!

Depășim constant așteptările clienților noștri prin furnizarea de soluții digitale de înaltă calitate. Contactează-ne pentru a începe!