Servicii de creare site web

Designul web receptiv permite site-ului dvs. web sa se adapteze si sa ofere o experienta optima pe orice dispozitiv din care este vizualizat. Aceasta inseamna ca site-ul dvs. web va arata excelent si va functiona ireprosabil pentru un utilizator de pe un computer desktop, laptop, tableta sau smartphone.

Servicii de creare magazin online

Companiile de comert electronic stiu ca experienta utilizatorului si veniturile merg mana in mana. Atunci cand utilizatorii considera ca cumparaturile sunt grele, lente sau confuze, nu se convertesc si nu sunteti platit.De aceea, site-ul dvs. de comert electronic ar trebui sa lucreze din greu pentru dvs. - eficientizand afacerea dvs. si facand cumparaturile fara efort.

Servicii de marketing online

Pentru a concura pe piata de astazi, un site web puternic care sustine afacerea dvs. online este un loc minunat pentru a incepe. Dar pentru a reusi efectiv este nevoie de mult mai mult. Din fericire, nu suntem doar designeri si dezvoltatori , suntem scriitori si strategi creativi, toti lucrand pentru acelasi scop final: succesul clientului nostru. In calitate de agentie de marketing digital cu servicii complete, suntem capabili sa construim un site web adaptat nevoilor dvs. si apoi sa continuam munca noastra in marketingul site-ului dvs. pentru a facilita cresterea si succesul afacerii dvs.

Servicii de gazduire web

Fie ca detineti un magazin online sau site web de prezentare, gazduirea noastra va ofera securitate si performanta si in acelasi timp increderea de a sti ca site-ul dvs. web este gestionat profesional. Monitorizam in mod constant sistemele si software-urile, putem sa asiguram securitatea datelor gazduite pe serverele noastre.

  • Timp de functionare de 99.99%
  • Copii de rezerva zilnice
  • Centru de date protejat
  • Solutii de server partajate si dedicate
TOP