Ultima actualizare la 28-Feb-2023
Data intrării în vigoare 28-Feb-2023

Această politică de confidențialitate descrie politicile RedUnit SRL, Safirului 73D, Corp 1, Bragadiru, Ilfov, București 077025, România, email: contact@redunit.ro, telefon: 0786112243 cu privire la colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor pe care le colectăm atunci când utilizați site-ul nostru web ( https://redunit.ro ). („Serviciul”). Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dvs. în conformitate cu această Politică de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să nu accesați sau să utilizați Serviciul.
Putem modifica această Politică de confidențialitate în orice moment fără a vă anunța în prealabil și vom publica Politica de confidențialitate revizuită pe Serviciu. Politica revizuită va intra în vigoare în termen de 180 de zile de la data la care Politica revizuită este postată în Serviciu, iar accesul sau utilizarea continuă a Serviciului după această dată va constitui acceptarea de către dvs. a Politicii de confidențialitate revizuite. Prin urmare, vă recomandăm să revizuiți periodic această pagină.

Informații pe care le colectăm:
Vom colecta și procesa următoarele informații personale despre dvs:

Nume
E-mail
Telefon mobil
Data nașterii
Adresa de lucru
Informații de plată

Cum folosim informațiile dumneavoastră:
Vom utiliza informațiile pe care le colectăm despre dumneavoastră în următoarele scopuri:

Marketing/ Promoțional
Crearea contului de utilizator
Mărturii
Colectarea feedback-ului clienților
Aplicarea T&C
Procesarea plăților
Suport
Informații de administrare
Publicitate direcționată
Gestionați comanda clientului
Protecția site-ului
Comentarii de la utilizator la utilizator
Rezolvarea litigiilor
Gestionarea contului de utilizator


Dacă dorim să folosim informațiile dvs. în orice alt scop, vă vom cere consimțământul și vom folosi informațiile dvs. numai după ce primim consimțământul dvs. și apoi, numai în scopul (scopurile) pentru care acordăm consimțământul, cu excepția cazului în care suntem obligați prin lege să facem altfel.

Cum împărtășim informațiile dumneavoastră:
Nu vom transfera informațiile dvs. personale către nicio terță parte fără a vă solicita consimțământul, cu excepția unor circumstanțe limitate, așa cum este descris mai jos:

Serviciul de publicitate
Sponsori
Agenții de marketing
Entități juridice
Analize
Servicii de recuperare a plăților
Colectarea și procesarea datelor

Solicităm acestor terțe părți să utilizeze informațiile personale pe care le transferăm numai în scopul pentru care au fost transferate și să nu le păstreze mai mult decât este necesar pentru îndeplinirea scopului respectiv.
De asemenea, putem dezvălui informațiile dvs. personale pentru următoarele: (1) pentru a respecta legile, reglementările, ordinele judecătorești sau alte proceduri legale aplicabile; (2) pentru a aplica acordurile încheiate cu noi, inclusiv prezenta Politică de confidențialitate; sau (3) pentru a răspunde la reclamațiile conform cărora utilizarea de către dvs. a Serviciului încalcă drepturile unor terțe părți. În cazul în care Serviciul sau compania noastră fuzionează sau este achiziționată de o altă companie, informațiile dvs. vor fi unul dintre bunurile care sunt transferate noului proprietar.

Păstrarea informațiilor dumneavoastră:
Vom păstra informațiile dvs. personale la noi timp de 90 de zile până la 2 ani după ce conturile de utilizator rămân inactive sau atâta timp cât avem nevoie de ele pentru a îndeplini scopurile pentru care au fost colectate, așa cum este detaliat în această Politică de confidențialitate. Este posibil să fie nevoie să păstrăm anumite informații pentru perioade mai lungi, cum ar fi păstrarea înregistrărilor / raportarea în conformitate cu legislația aplicabilă sau pentru alte motive legitime, cum ar fi aplicarea drepturilor legale, prevenirea fraudei etc. Informațiile anonime reziduale și informațiile agregate, dintre care niciuna nu vă identifică (direct sau indirect), pot fi stocate pe termen nelimitat.

Drepturile dumneavoastră:
În funcție de legea care se aplică, puteți avea dreptul de a accesa și de a rectifica sau șterge datele dvs. cu caracter personal sau de a primi o copie a datelor dvs. cu caracter personal, de a restricționa sau de a vă opune prelucrării active a datelor dvs., de a ne cere să partajăm (port) informațiile dvs. cu caracter personal către o altă entitate, de a retrage orice consimțământ pe care ni l-ați acordat pentru prelucrarea datelor dvs., dreptul de a depune o plângere la o autoritate legală și alte drepturi relevante în conformitate cu legile aplicabile. Pentru a vă exercita aceste drepturi, ne puteți scrie la adresa contact@redunit.ro. Vom răspunde solicitării dvs. în conformitate cu legislația aplicabilă.
Puteți renunța la comunicările de marketing direct sau la profilarea pe care o realizăm în scopuri de marketing scriindu-ne la adresa contact@redunit.ro.
Rețineți că, dacă nu ne permiteți să colectăm sau să prelucrăm informațiile personale solicitate sau dacă ne retrageți consimțământul pentru prelucrarea acestora în scopurile solicitate, este posibil să nu puteți accesa sau utiliza serviciile pentru care au fost solicitate informațiile dumneavoastră.

Cookie-uri etc.
Pentru a afla mai multe despre modul în care le folosim și despre opțiunile dumneavoastră în legătură cu aceste tehnologii de urmărire, vă rugăm să consultați Politica noastră privind cookie-urile.

Securitate:
Securitatea informațiilor dvs. este importantă pentru noi și vom utiliza măsuri de securitate rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea necorespunzătoare sau modificarea neautorizată a informațiilor dvs. aflate sub controlul nostru. Cu toate acestea, având în vedere riscurile inerente, nu putem garanta o securitate absolută și, în consecință, nu putem asigura sau garanta securitatea informațiilor pe care ni le transmiteți, iar dumneavoastră o faceți pe propriul dvs. risc.

Legături cu terțe părți și utilizarea informațiilor dumneavoastră:
Serviciul nostru poate conține link-uri către alte site-uri web care nu sunt operate de noi. Această Politică de confidențialitate nu se referă la politica de confidențialitate și la alte practici ale terților, inclusiv ale terților care operează orice site web sau serviciu care poate fi accesat printr-un link de pe Serviciu. Vă sfătuim cu tărie să consultați politica de confidențialitate a fiecărui site pe care îl vizitați. Nu avem niciun control asupra și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile oricăror site-uri sau servicii ale unor terțe părți.

Ofițerul de reclamații / de protecție a datelor:
Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la procesarea informațiilor dvs. care sunt disponibile la noi, puteți trimite un e-mail la ofițerul nostru de reclamații la RedUnit SRL, Safirului 73D, Corp 1, Bragadiru, Ilfov, e-mail: contact@redunit.ro. Ne vom ocupa de preocupările dvs. în conformitate cu legislația aplicabilă.