BINE AȚI VENIT LA REDUNIT!

Suntem o echipă de profesioniști dedicați și entuziaști în tehnologie, si ne mândrim cu soluțiile inovatoare și personalizate pe care le oferim clienților noștri. Fondată în 2017, am început ca un furnizor de servicii de programare web și consultanță IT, dar am evoluat rapid pentru a deveni un furnizor complet de servicii IT, oferind soluții personalizate pentru afaceri din diverse domenii.

La RedUnit, ne angajăm să oferim servicii de calitate superioară, bazate pe experiența și profesionalismul echipei noastre, precum și pe tehnologiile și soluțiile inovatoare pe care le oferim. Ne străduim să fim partenerul ideal pentru afacerile dvs., ajutându-vă să reduceți costurile și să creșteți eficiența prin digitalizare și automatizare.

Misiune

Misiunea noastră este de a oferi soluții IT personalizate care să sprijine dezvoltarea afacerilor. Ne angajăm să oferim servicii de înaltă calitate, implementate de profesioniști certificați, care să se potrivească nevoilor unice ale fiecărui client. Ne dorim să fim partenerul ideal pentru afacerile dvs. și să contribuim la creșterea prosperității mediului de afaceri românesc prin soluții inovatoare și adaptate la evoluțiile tehnologice. Ne angajăm să oferim suport continuu și să răspundem prompt la orice problemă, astfel încât să va puteți concentra energia și resursele către creșterea și dezvoltarea afacerii dvs.

Viziune

Ne angajăm să creăm un mediu mai bun prin intermediul tehnologiilor și produselor inovatoare, cu scopul de a oferi experiențe digitale bogate. Vizăm să devenim un brand apreciat, o companie inovatoare și respectată, dedicând maxim de efort in a fi mai creativi, valorii partajate cu partenerii noștri, inovării și oamenilor excepționali. Ne angajăm să furnizăm cele mai bune produse și servicii din lume, prin intermediul pasiunii pentru inovare și performanță optimă.

Valori

Responsabilitate: Onorăm angajamentele făcute către clienți și parteneri prin promptitudine și profesionalism.

Respect: Apreciem și respectăm sentimentele, opiniile, nevoile și drepturile oamenilor.

Competență: Ne străduim să avem cunoștințe și abilități complete în domeniile în care ne activăm.

Dezvoltare continuă: Prioritizăm creșterea calificării angajaților prin susținere constantă și formare.

Buzz!!!

Îti dorești un avantaj competitiv în mediul online?
La RedUnit, oferim servicii personalizate de creație de site-uri web și magazine online, cu ajutorul cărora puteți atinge acest obiectiv. Cu o vastă experiență în domeniu și o echipă dedicată de experți, suntem pregătiți să vă ajutăm să vă creșteți afacerea online. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum putem să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele!
TOP