Carieră

Fă parte dintr-o echipă dinamică care împinge limitele gândirii inovatoare.

Suntem mereu în căutare de minți strălucitoare și inovatoare care să se alăture echipei noastre. Credem în crearea unui mediu de lucru care să fie nu numai provocator și recompensator, ci și distractiv și incluziv. Dacă ai o pasiune pentru soluțiile digitale și o dorință de a învăța, crește și inova constant, s-ar putea să fii alegerea perfectă pentru echipa noastră.

teamwork makes the dream work cariera redunit
support cariera redunit

Mediu Prietenos

Lucrează la proiecte de ultimă generație care împing limitele tehnologiei și creativității.

network 2 cariera redunit

Cultură Colaborativă

Fă parte dintr-o echipă care apreciază comunicarea deschisă, munca în echipă și sprijinul reciproc.

sunny cariera redunit

Echilibru între Muncă și Viață Personală

Înțelegem importanța timpului personal și susținem un echilibru sănătos între muncă și viața personală.

success cariera redunit

Creștere Profesională

Oferim promovare internă și multe oportunități pentru avansare în carieră.

Locuri de Muncă Disponibile

Dacă ești motivat de dorința de a contribui la succesul celorlalți și îți dorești o evoluție constantă în carieră, mediul nostru de lucru ar putea fi cel mai potrivit pentru tine.

System Architect

Căutăm un Arhitect de Sistem pentru a coordona design-ul structural al proiectelor noastre IT de anvergură și pentru a îndruma echipa de dezvoltare pe parcursul implementării. Candidatul ideal ar trebui să dețină o experiență tehnică semnificativă și competențe solide de management al proiectelor în domeniul IT.

Senior Software Developer

Suntem în căutarea unui Dezvoltator Full Stack Senior, având experiență vastă și înțelegere profundă a limbajelor moderne de programare și a ciclului de viață al produselor software. În această poziție, veți avea responsabilitatea de a crea, testa și depana aplicații software complexe, implicându-vă în toate etapele procesului de dezvoltare, de la interfață la baza de date.

Mobile App Developer

Căutăm un Dezvoltator Senior de Aplicații Mobile cu experiență și calificări solide, gata să se alăture dinamicei noastre echipe de dezvoltare a aplicațiilor. În acest rol, veți colabora îndeaproape cu inginerii noștri pentru a concepe, dezvolta și menține aplicații mobile de înaltă calitate pentru platformele Android și iOS. Dacă sunteți pasionat de tehnologie, aveți experiență în crearea de aplicații mobile intuitive și fiabile și sunteți în căutarea unui mediu de lucru stimulativ care promovează inovația și creșterea profesională, vă încurajăm să aplicați pentru acest rol.

Server Administrator

Suntem în căutarea unui Administrator de Servere Senior pentru a susține infrastructura noastră critică de servere în cadrul centrului nostru de date. Candidatul ideal trebuie sa aibă o expertiză solidă în administrarea rețelelor și mentenanța sistemelor ce rulează Windows și Linux. Dacă aveți experiența necesară și sunteți gata să contribuiți la o echipă de elită în domeniul IT, vă invităm să aplicați pentru acest rol.

Experimentează un loc de muncă unde inovația prinde viață.